Ura Neste Oilissa

Avoimet työpaikat

 

Neste Oililla on tarjolla laaja valikoima työtehtäviä eri alojen osaajille talousalan ammattilaisista laborantteihin ja operaattoreihin.


Avoimet työpaikat
Rekrytointijärjestelmän opas
Yksityisyydensuoja

 

Opiskelijat ja harjoittelijat

 

Neste Oil tarjoaa työmahdollisuuksia vuosittain sadoille eri alojen opiskelijoille ja koululaisille. Tarjolla on niin kesätöitä, työharjoitteluja kuin lopputyöpaikkojakin.

 


 
 

Millaista on työskennellä Neste Oililla? Videoilla nesteoililaiset kertovat ajatuksistaan yhtiössä työskentelemisestä sekä omista poluistaan nykyisiin työtehtäviinsä.
 

Tutustu Neste OiliinTyönkierto avartaa sekä mieltä että osaamista

Anssi_Tammilehto_Careers_nosto


Neste Oilissa tehtäväkierto on merkittävä henkilöstön kehittämisen ja sitouttamisen keino. Vuonna 2013 uusiin tehtäviin vaihtoi yrityksen sisällä 8,4 prosenttia henkilöstöstä. 


Lue Neste Oilissa useissa tehtävissä työskennelleen Anssin tarina.

 

 

Neste Oil entistä suositumpi ihannetyönantajaTeknisen alan opiskelijat arvioivat Neste Oilin sijalle 5 Universumin toteuttamassa tutkimuksessa Suomen ihannetyönantajista. 

Kemiaa viestimässä

Highlightbox_news_lawn-mover


Osa Neste Oilin kesän 2014 kesäharjoittelijoista on jo aloittanut ja kerännyt kokemuksia työskentelystä kemian ja uusiutuvien polttoaineiden parista. Kemianteollisuuden blogissa Neste Oilin viestinnän kesäharjoittelija Tommi Aho kertoo kokemuksiaan ja odotuksiaan kesälle.