Tilaa uutiskirjeNyt voit tilata englanninkielisen uutiskirjeemme saadaksesi viimeisintä tietoa Neste Oilista suoraan sähköpostiisi. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista tärkeistä asioista, koskivatpa ne sitten uusia innovaatioita, toimialaamme tai asiakkaitamme. Tee tilaus klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

 

Neste Oil toimittaa vähärikkistä laivapolttoainetta Tallink Gruppin laivoihin

 

Neste Oil ja AS Tallink Grupp ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Neste Oil toimittaa vähärikkistä laivapolttoainetta Tallink Gruppin suomalaisiin satamiin liikennöiville laivoille.

 

 

Kehittyneet biopolttoaineet – Biofuels 2050Etsitkö tietoa kehittyneistä biopolttoaineista ja niiden käyttöön liittyvistä politiikoista? Tutustu www.biofuels2050.eu -verkkosivustoon!


 

Ilmoittaudu yhtiökokoukseen

 

Neste Oil Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 1.4.2015 kello 11.00 alkaen Helsingin Messukeskuksen Kongressisiivessä osoitteessa Messuaukio 1, Helsinki. Ilmoittautuminen yhtiökokoukseen.

 

 

Neste Oilin nimissä huijausviestejä

Neste Oilin nimissä on viime päivinä lähetetty huijaussähköpostiviestejä, joissa kerrotaan vastaanottajan voittaneen polttoaineet vuodeksi ja kehotetaan soittamaan maksulliseen puhelinnumeroon. Neste Oililla ei ole käynnissä tällaista kampanjaa, eivätkä viestit ole lähtöisin Neste Oilista. Jos saat edellä mainitun epäilyttävältä vaikuttavan viestin, suosittelemme sen poistamista.


 
 

Osavuosikatsaus Q4 2014

Vahva koko vuoden vertailukelpoinen liikevoitto ennätyksellisen viimeisen neljänneksen ansiosta.

 

Osavuosikatsaus Q4 2014

Osavuosikatsaus Q4 2014 esitys

 

Lähetys lehdistötilaisuudesta
4.2.2015 kello 11.30Conference call webcast (en)
4.2.2015 kello 15.00